Samenwerking


Haakman Flowerbulbs Wevershoof

Voor de afzet van onze tulpen hebben wij sinds 2008 een nauwe samenwerking met Haakman Flowerbulbs B.V. in Wervershoof. Al sinds 1984 exporteren zij naar vele bestemmingen over de wereld. Door de kennis met dit gerenomeerde bedrijf te delen proberen wij de kwalliteit en de afzet op een nog hoger niveau te brengen.

Haakman Flowerbulbs Website


H&M Flowers

H&M Flowers is een dochteronderneming van Haakman Flowerbulbs, gevestigd in het zelfde bedrijfspand. Volledig op water worden hier ca. 20.000.000 tulpen geproduceerd, dit gebeurd in de periode van januari tot en met april. Bloembollen bedrijf Menting levert hier grote uniforme partijen tulpen waardoor H&M Flowers de kwaliteit kan garanderen.


Select Flower

In 2016 zijn wij ingestapt bij een groep tulpenkwekers die al 20 jaar actief aan het veredelen is in tulpen, dit onder de naam Select Flower. De eerste cultivars hebben al een omvang van enkele hectares. De kleinere cultivars worden getest of ze aan de eisen voldoen om in de markt opgenomen te kunnen worden. Het gaat hier om een groot aantal cultivars waarbij het om twee derde deel om dubbele tulpen gaat.